marți, 10 decembrie 2013

Fiecare femeie va fi la un moment dat excepţia unui bărbat


                   Exceptiile sunt femeile lângă care poţi să fii tu însuţi, timid, tupeist, imatur, excitat, copil, mofturos, morocanos, nesigur, pentru că ştii că n-o să râdă de slăbiciunile tale…Exceptiile sunt femeile care stârnesc pasiuni nebuneşti si te vor ţine treaz noaptea chiar şi când nu se vor afla lângă tine… Vei vrea să le pui lumea la picioare, fericirea lor va fi fericirea ta şi, curios precum un copil, vei dori să le pătrunzi sufletul şi mintea şi să le descoperi dincolo de fermitatea feselor, gustul buzelor, mirosul pielii şi textura părului.Nu sunt mironosiţe, dar nici usuratice…sau poate că sunt, dar doar cu tine, iubitul lor, între patru pereţi. Ele sunt femeile care fac sex din plăcere, nu ca să te ţină lângă ele şi nu le este ruşine să recunoască asta.Restul femeilor, care nu au mai mult de oferit decât plăcere carnală, vor striga sus şi tare că bărbaţii numai asta vor, însă excepţiile ştiu că sexul nu e sport olimpic şi că dincolo de uşa dormitorului e important ce mai rămâne din pofta de a-l descoperi pe celălalt, de a-l face parte din viaţa ta de acum înainte şi nu doar preţ de câteva secunde cât durează un orgasm…Fiecare femeie va fi la un moment dat excepţia unui bărbat

3 comentarii:

Anonim spunea...

Accesati flysky.ro!Veti gasi aici o multime de variante ieftine de zbor!Eu am cumparat si am fost foarte multumita!

kleo rees spunea...

Perfect spus, ti-am citit toate postarile.. sunt superbe, pot spune ca am retrait atitea sentimente. De multe ori am simtit ce ai redat tu in aceste notite, doar ca eu niciodata nu as fi putut sa redau aceasta prin cuvinte.Imi place mult, mult cum scrii, vreau sa pot si eu. Pot spune ca chiar te invidiez<3. Astept cu nerabdare urmatoarea postare!

Stelian spunea...

Visator,placut, inocent, revoltator, provocator, real. Nu stiu cine esti, nu te cunosc, dar ceea ce ai descris aici este pur si simplu pur. Nevoia de implinire, de completare, nu se rezuma doar la sex. Este adevarat, total adevarat. Poetic, romantic si sublim.

Succes in continuare!