luni, 28 mai 2012

Jurnalul citit de mii sute zeci

       Ma gandeam asa ce le place oamenilor sa citeasca bloguri?Mai ales ca sunt atrasi si de aspect in general...:-?
Ma uitam pe blogul unei fete,bine asezat,bine colorat,frumos scris,chiar si o idiotenie scrisa in culori dadea bine pe ecran.Bine depinde :))
...
        Si mi-am adus aminte de vremea copilariei cand scriam oracole si jurnal colorat,cu sclipici si imagini decupate din diferite reviste...si sa nu uitam tatuajele de la guma.
Eu cred asa , ca oamenii care vizualizeaza aceste bloguri,inafara de fapul ca sunt niste copii care nu vor sa creasca si nu accepta ideea,asta interor vorbind,poate sa zica cat vrea ca e gata sa devina matur ca nu e asa....si daca e va regreta.Sa revenim Oamenii care parcurc cu privirile lor sunt oameni care vor sa gaseasca o solutie sau oamenii care pur si simplu se bucura de trecerea prin momente a unor copii,care-si aduc aminte de ei...care pot ajuta cu sfaturi si le multumesc.Eu le multumesc tuturor care au timp sa citeasca ceva,orice idiotenie sau adevar al nostru.Oamenii linistiti care au timp si de munca si de scoala si de facebook (mai putin facebook ca e o dependenta continua :)) ).

  Bloggerilor fac apel la voi.Nu va lasati de scris! Sigur, macar o persoana ,putin spus ,chiar daca nu lasa comentariu,sau reactie,ori whatever , el parcurge randurile tale. Si in al doilea rand aici va spuneti opinia,aici va eliberati in timpul care va ramane.Cu siguranta recomand o plimbare cu rolele in parc,decat ore de scris in fata calculatorului,dar toate au loc candva in timp.


                                                                             <3

(ma scuzati ptr. lipsa de diacritice si poate cateva sau mai multe greseli gramaticale ,dar sunt foarte obosita...insa nu voiam sa ma pun la culcare inainte sa trec si asta in "jurnalul miilor sutelor zecilor" . Sper sa aveti o zi/seara frumoasa! Bafta )

Niciun comentariu: